מתכונים

הכללים שלנו לשמירת גבינות בבית

כללים לשמירת גבינות בבית:

קבלו מאיתנו באהבה שישה כללי מפתח חשובים שיעזרו לכם לשמור על הגבינות שלכם בבית.

  1. חשוב לשמור על שרשרת קירור מרגע קניית הגבינה ועד אכסונה במקרר. גבינה רכה שלא תשמר בטמפרטורה מתאימה תחמיץ וטעמה יתקלקל. בגבינה קשה הדבר פחות משמעותי אך חשיפה לחום במשך כמה שעות תפגע במרקם.
  2. הטמפרטורה המומלצת לשמירת גבינה במקרר היא 2-6 מעלות. חשוב לשמור על לחות גבוהה ככל האפשר כדי למנוע את ייבוש של הגבינה.
  3. יש לארוז את הגבינה בנייר פרגמנט כדי לאפשר לגבינה ל”נשום”.
  4. אין להקפיא גבינות כלל. לאחר ההפשרה מרקם הגבינה משתנה ומתפרק.
  5. במידה ומופיע עובש על גבינה קשה, אין הדבר מצביע על קלקול. ניתן להסיר את העובש עם סכין ולהשתמש בגבינה.
  6. גבינה קשה יש להוציא מקירור לפחות שעה לפני השימוש כדי לתת לטעמים ולארומה להיפתח. גבינה קרה הנה חסרת טעם וריח.

אמצו לכם את ששת הכללים הללו ומובטחת לכם חווית שימוש מוצלחת ומהנה.

בתאבון!

לכל הכללים והטיפים שלנו >>>