מתכונים

כללי הזהב להכנת מגש גבינות
קבלו מאיתנו באהבה את 5 כללי הזהב שלנו להרכבת פלטת גבינות לאירוח מושלם!
את הכללים האלו פיתחנו לאורך השנים בהם אנחנו מייצרים גבינות בוטיק בעבודת יד והם משמשים אותנו בכל עת בה אנו מרכיבים
כזו פלטה עבור לקוחות או עבורנו.
  1. חשוב להוציא את הגבינות מהמקרר כשעה לפני ההגשה. גבינות בטמפרטורת החדר נפתחות וטעמן מודגש.
  2. חשוב לבחור גבינות ממשפחות שונות. לדוגמא: גבינה רכה, גבינה חצי קשה, גבינה קשה וגבינת עובש. מקובל להגיש מספר אי זוגי של גבינות על המגש.
  3. מומלץ לבחור בגבינות בעלות קליפה שונה כמו גררית מצופה שעוה או סחף מצופה בשמן זית וכו’.
  4. כדאי להשתמש בפלטת עץ ובחריצי גבינה גדולים כדי ליצור נוכחות על השולחן.
  5. רצוי להוסיף למגש הגבינות פרי כגון ענבים או אגס או ירק מתקתק כגון עגבניות שרי כדי להוסיף צבע ועניין לעין, ולהדגיש את טעם הגבינה.

תנסו ותתאהבו ❥