מתכונים

עוגת גבינה אפויה/ יקי שגיא קונדיטוריית ללוש

תבנית עגולה קוטר 26

בסיס:

  • 150 גר עוגיות פתיבר מרוסקות
  • 75 גר חמאה מומסת

עוגה:

  • 3 חבילות גבינה לבנה
  • 6 חלמונים
  • 4 כפות קונפלור
  • חצי חבילת אינסטנט פודינג
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 6 חלבונים
  • 3/4 כוס סוכר

הכנה:

מערביים עוגיות וחמאה, משטחים על נייר פרגמנט ומהדקים

מקציפים חלבונים וסוכר

בוחשים את יתר המרכיביםו מוסיפים את החלבונים

מחממים תנור ל 160 מעולות עם כלי מים בתחתית

אופים כשעה

מקריים בתוך התנור

מכניסים למקרר

ניתן לצפות בשמנת מתוקה ושוקולד