מצרכים לתבניות בקוטר 28
למלית:
הכנה:
מסדרים את הבצק הפריך בתבנית, אופים כ 15 דק בחום 170° ומקררים
מכינים את המלית: חותכים את הבטטות לקוביות מתבלים במעט שמן זית מלח פלפל ותימין ושום
מסדרים בתבנית בשכבה אחת ואופים בתנור ב175° ל 25 דקות, מוציאים ומקררים.
בינתיים מטגנים את הבצל 4,5 דקות ומקררים
מגררים את הגבינות
מכינים רויאל: שמנת ביצים מלח פלפל ומערבבים היטב
מאחדים את כל החומרים ומסדרים יפה בתבנית על הבצק והבטטות
מפזרים למעלה קצח בנדיבות
אופים ב150° כ- 35- 40 דקות עד להשכמה
מחכים כמה דקות להתייצבות ומגישים.