מתכונים

קרפ מקמח חומוס במילוי עשיר של גבינות

מתכון משובח וטעים טעים לקרפ מלוח על טהרת קמח חומוס וגבינות בוטיק:

לקרפ:

  • כוס קמח חומוס
  • כוס וחצי מים
  • 2 כפות שמן זית
  • חצי כפית מלח

למלית:

ההכנה:
מערבבים טוב את הבלילה של הקרפ לקבלת נוזל דליל ואחיד. מחממים מחבת טפלון גדולה ויוצקים את הבלילה במרכז ומטים את המחבת לצדדים ליצירת קרפ דק מאוד. לאחר השחמה של צד אחד יש להפוך את הקרפ ולהניח על חצי ממנו את רכיבי המלית. מקפלים את החצי הריק על המלית, לוחצים קלות עם כף הטיגון, ממתינים כדקה והופכים לצד שני לדקה נוספת.

כדאי למהר להכין עוד אחד כי זה כל כל טעיםםם 🙂

בתאבון!