מתכון משובח וטעים טעים לקרפ מלוח על טהרת קמח חומוס וגבינות בוטיק:
לקרפ:
למלית:
ההכנה:
מערבבים טוב את הבלילה של הקרפ לקבלת נוזל דליל ואחיד. מחממים מחבת טפלון גדולה ויוצקים את הבלילה במרכז ומטים את המחבת לצדדים ליצירת קרפ דק מאוד. לאחר השחמה של צד אחד יש להפוך את הקרפ ולהניח על חצי ממנו את רכיבי המלית. מקפלים את החצי הריק על המלית, לוחצים קלות עם כף הטיגון, ממתינים כדקה והופכים לצד שני לדקה נוספת.
כדאי למהר להכין עוד אחד כי זה כל כל טעיםםם 🙂
בתאבון!