יקב קיבוץ בארי גאה להציג: סדרת יינות בוטיק מוקפדים, עשויים ביד עדינה ולב פתוח. להזמנה היכנסו ללינק>> https://bit.ly/BeeriWine
היינות שלנו עוברים תסיסה והתיישנות קפדנית בחביות עץ אלון ובמיכלי נירוסטה, בהתאם לסגנון. בכל בקבוק תמצאו עושר של טעמים, חיבור לאדמה ורוח קיבוצית.
היינות שלנו:
ד’אור 2023 – יין אדום עוצמתי, גוף מלא, פרי שחור וסיומת ארוכה. מהדורה מוגבלת של 450 בקבוקים.
לזכרם של חברינו יונת ודרור אור ז”ל.
פסיפס רוזה – רוזה קיצי, רענן ורומנטי מענבי סירה, מלבק וויונייה.
שרדונה – לבן עגול, חמאתי, איזון מושלם בין נירוסטה לעץ.
בוסתן לבן – בלנד חד ופרשי, עם ניחוחות הדריים ונוכחות קלילה.
משלוח חינם בהזמנה של 6 בקבוקים ומעלה.
זה הזמן לטעום, לתמוך ולחגוג עם יין בארי – חלום שמתגשם, וטעם של יוקרה מקומית. כאן בקישור: https://bit.ly/BeeriWine
תום, בן הקיבוץ, טס ב-2015 למילאנו, איטליה, על מנת ללמוד על הגפן והיין לעומק ולהביא את תרבות היין והחקלאות האיטלקית חזרה לבארי ולהטמיע אותה כאן. כיום הוא מוביל ומנהל את יקב בארי.
את הבציר הראשון שלנו עשינו באוגוסט 23'. בצרנו ענבי שרדונה מחלקת כרם הממוקם בנס הרים בגובה 680 מ׳.
ב- 7.10.23 נחתה עלינו המכה הכי כואבת שאפשר לחטוף. כקהילה וכיחידים.
תהליך השיקום הנפשי והפיזי של קיבוץ בארי יקח שנים ארוכות, קשות וכואבות, אבל גם מלאות בתקווה שמהמקום הנמוך ביותר נצמח הכי גבוה.
ייסוד ענף היין והכרם בבארי הוא אבן דרך משמעותית בדרך להעמקת השורש בקרקע ולפריחה המחודשת.
כחלק מהמשך פיתוח החזון הציוני וההתיישבות, נוצר חזון חדש, של הקמת ענף הגפן והיין על אדמות הלס של הקיבוץ.
ענף שייתן ביטוי ליין דרך הטרואר המקומי המאפיין את האיזור שלנו ועשיית יין קפדנית.