29 ינואר 2018 אין תגובות
השילוב בין גבינות לפירות הוא קלאסי לא בכדי וגם פרות יבשים מתאימים מאוד!
הרעיון מאחורי השילוב הוא ליצור ניגודים: ניגוד טעמים, ניגוד צבעים וניגוד מרקמים.
כל הגבינות מהסדרה הפרטית שלנו משתלבות היטב עם פרות יבשים.
הנה כמה שילובים מומלצים במיוחד:
♢
בשור– הגבינה הכחולה שלנו – מתאימה במיוחד עם פירות מתוקים: צימוקים בהירים, תמר מג’הול אגוזי מלך ושקדים
♢
אשכול– גבינה עדינה בעלת מתקתקות חלבית, מתאימה במיוחד לאננס, משמשים וחמוציות
♢
כלנית – גבינה בעלת עובש לבן בסגנון קממבר. משתלבת מעולה עם תמר דקל נור, עם שזיפים ועם אגוזי לוז
♢
סחף – גבינה מיושנת קשה, בעלת טעם עמוק אך לא אגרסיבי…. נסו עם ג’ינג’ר מסוכר, אגוז ברזיל או תמרים
למתכון להכנת פרות יבשים ממולאים בגבינות >>