תבנית עגולה קוטר 26 בסיס: 150 גר עוגיות פתיבר מרוסקות 75 גר חמאה מומסת עוגה: 3 חבילות גבינה לבנה 6 חלמונים 4 כפות קונפלור חצי חבילת אינסטנט פודינג 1 שקית סוכר וניל 1 גביע שמנת חמוצה 6 חלבונים 3/4 כוס סוכר הכנה: מערביים עוגיות וחמאה, משטחים על נייר פרגמנט ומהדקים מקציפים חלבונים וסוכר בוחשים את […]
מצרכים לתבניות בקוטר 28 בצק פריך לקיש למלית: 3 בטטות קלופות 1 בצל סגול פרוס דק 220 גר גבינות קשות (עדיף סחף אשכול ונגב מגורדת אבל אפשר להיות גמישים) 250 מ”ל שמנת מתוקה 2-3 ביצים שום כתוש, מלח, פלפל שחור גרוס טרי רוזמרין או תימין הכנה: מסדרים את הבצק הפריך בתבנית, אופים כ 15 דק בחום […]
מתכון משובח וטעים טעים לקרפ מלוח על טהרת קמח חומוס וגבינות בוטיק: לקרפ: כוס קמח חומוס כוס וחצי מים 2 כפות שמן זית חצי כפית מלח למלית: פסטו ביתי איכותי גבינת רותם המדבר חתוכה לפרוסות רצועות גבינת גררית פרוסות עגבניה בצל מטוגן ופטריות חתוכות. ההכנה: מערבבים טוב את הבלילה של הקרפ לקבלת נוזל דליל ואחיד. […]