מתכונים

תפוחי אדמה מוקרמים בגבינת רותם המדבר

מתכון צרפתי קלאסי עם שידרוגים קלים. מנה מנחמת, מושלמת לאירוח וליום חורף קר. המיצרכים: 1/2 קילו תפוחי אדמה גבינת “רותם המדבר” שמנת מתוקה 1 בצל מטוגן 7 גבעולי תימין מלח גס ופלפל שחור גרוס לפי הטעם הכנה: מבשלים את תפוחי האדמה במים עד לריכוך , הזמן המדויק תלוי בסוג ובגודל. מסננים ומצננים. חותכים לטבעות בעובי […]

פירות יבשים ממולאים גבינות בוטיק במיוחד לט”ו בשבט

רכיבים: תאנים מיובשות תמרים מישמשים גבינת בשור גבינת סחף מיושנת גבינת כלנית הכנה: חורצים פתח קטן בפירות וממלאים בחתיכת גבינה בגודל הכיס שנוצר אופים בתנור ב 160 מעלות כ 5 – דקות המטרה היא רק לחמם את הגבינה ולא להמיס אותה. ניתן לשחק עם הגבינות והפרות – כל פעם למלא פרי בגבינה שונה בשביל הגיוון […]

גבינות בוטיק ופירות יבשים- שילוב מנצח!

השילוב בין גבינות לפירות הוא קלאסי לא בכדי וגם פרות יבשים מתאימים מאוד! הרעיון מאחורי השילוב הוא ליצור ניגודים: ניגוד טעמים, ניגוד צבעים וניגוד מרקמים. כל הגבינות מהסדרה הפרטית שלנו משתלבות היטב עם פרות יבשים. הנה כמה שילובים מומלצים במיוחד: ♢ בשור– הגבינה הכחולה שלנו – מתאימה במיוחד עם פירות מתוקים: צימוקים בהירים, תמר מג’הול אגוזי […]